Спортивні вихідні

Спортивні вихідні
   211

ВТФК - партнер Вінницького міського спортивного комітету на чемпіонаті з волейболу! Наш коледж надає приміщення для змагань жіночих команд. Чоловічі турніри відбуваються в спортзалі наших сусідів - у Вінницькому національному технічному університеті.

“Ми зараз співпрацюємо із Сергієм Краєвським - головою комітету фізичної культури та спорту. Хоч наш зал невеликий, але він з гарним ремонтом. І, мабуть, основа така наша  перевага в тому, що тут є сховище. У будь-який момент можемо там перечекати тривогу”, - Юрій Феліксов, викладач фізичної культури ВТФК.

Довгий час через карантин і активні воєнні дії міські спортивні батли перебували на паузі. Сьогодні міська інфраструктура працює стабільно, тому організатори змагань вирішили відновити волейбольні турніри. Почали із зустрічі дорослих. Але не тільки вони можуть показати клас у грі. Не пасуть задніх і студентські волейбольні команди.

“У нас до складу як жіночої, так і чоловічої команд входять тільки студенти. Ми не підсилюємося: ні випускників, ні тренерів не залучаємо. Хоча вони теж могли б зіграти. Але вирішили все-таки дати можливість проявити свої вміння молоді, тим паче це додасть певних навичок в майбутній спартакіаді”, - каже Юрій Феліксов.

Міський турнір з волейболу проводиться по коловій системі. У ньому беруть участь 7 жіночих і 14 чоловічих команд. Всі вони мають зіграти між собою. Змагатимуться до кінця травня.

Вболіваємо за своїх і підтримуємо інших!

Підпишись на сторінку коледжу в facebook та instagram! Знай все про життя твого коледжу!