Фортуна посміхається наполегливим!

Фортуна посміхається наполегливим!
   175

Студент нашого коледжу Дмитро Вівсяний став бронзовим призером на Кубку України зі стендової стрільби.   За його спиною вже понад 5 років досвіду в одному з олімпійських видів спорту. Про перші спроби, змагання і чемпіонські мрії - далі.

Першокурсник відділення електроенергетики та електромеханіки зізнається - любов до полювання передалася йому в спадок. У його родині вправний мисливець чи не кожен. Але найкращим прикладом і мотиватором для Дмитра є його дідусь - Василь Григорович Вівсяний.

Сьогодні спортсмен разом зі своїми братами тренується у Вінницькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі “Колос” під пильним наглядом наставника - Володимира Соколова.

Нещодавній турнір зі стендової стрільби у Львові Дмитро Вівсяний пригадує так:

“На початку змагання у мене несподівано зламалася рушниця. Це був тотальний шок! Ось на тренуваннях ще все було добре, а тут… До речі, дуже дивно, але такий казус стався ще у двох учасників моєї команди”.

Незаплановане випробування не завадило юнакові вправно відпрацювати нормативи й здобути почесне ІІІ місце серед юніорів! Тепер Дмитро Вівсяний готується до першого туру Чемпіонату України:

“Моє кредо: чим більше тренуєшся - тим краще. Мені є до чого прагнути. Цьогоріч планую стати кандидатом у майстри спорту”.

Віримо, пишаємося та вболіваємо за своїх!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc