Єднаймо Україну Тарасовим словом

Єднаймо Україну Тарасовим словом
   140

Тарас Шевченко — феномен нашої держави, нашої культури. Постать, з якою ідентифікується Україна у світі. Шевченкова доля нерозривно пов’язана з історією. Митець завжди боровся за волю, за незалежність рідного краю. Цю місію продовжуємо і ми сьогодні, захищаючи землю від путінської росії, яка сіє смерть та руйнування. Пророча Тарасова поезія лунає крізь віки і дає силу перемогти московських окупантів.

Творчість Великого Кобзаря глибока та багатогранна. Справедливо Тараса Шевченка вважають пророком. Поколінням українців творчість Тараса Шевченка допомагає формувати світогляд. Кобзар прагнув бачити Україну вільною та незалежною. Він вірив, що український народ зуміє подолати всі труднощі та бути щасливими. «І на оновленій землі. Врага не буде, супостата. А буде син, і буде мати, і будуть люди на землі» - писав Тарас Шевченко.

До 210-ї річниці від дня народження Т. Г. Шевченка працівники бібліотеки підготували тематичну виставку літератури «Співець української слави і волі»,  де представлено життєвий і творчий шлях митця.

Запрошуємо всіх охочих  ознайомитися.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту