Про податки - зрозуміло і просто!

Про податки - зрозуміло і просто!
   195

Студенти-старшокурсники фінансово-економічного відділення ВТФК поповнили багаж своїх знань про вітчизняну систему оподаткування. Цьогорічна кампанія декларування доходів громадян і податкова знижка стали темою науково-практичного семінару.

Його для майбутніх спеціалістів провела Ірина Царук, начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області. На прикладах з власного професійного досвіду та реальних життєвих ситуаціях молоді розповіла: 

  • хто зобов’язаний декларувати свої доходи;
  • про терміни подання декларації;
  • які пільги передбачені для платників ПДФО;
  • що таке податкова знижка і як її отримати;
  • які документи потрібні для отримання податкової знижк:
  • які можливості та переваги мають користувачі електронного кабінету платника податків. 

“Завдання, що виконували наші студенти під час семінару, - то найкращий спосіб закріпити знання, які отримали під час лекцій. Вони розглянули кілька практичних ситуацій, розрахували податкову знижку та заповнили Податкову декларацію про майновий стан і доходи. Для молоді, яка планує в майбутньому працювати в сфері економіки та фінансів, вкрай важливо не просто орієнтуватись в законодавстві, а й вміти застосовувати існуючі інструменти на практиці. Студенти ставили безліч питань, що свідчить про їхню зацікавленість, уважність і вмотивованість до фахового зростання”, - каже Вікторія Фабіянська, завідувачка навчально-методичної лабораторії коледжу.

Традиційно, освітній захід, що сприяє формуванню податкової культури молоді, її відповідальній громадянській позиції і дозволяє підвищувати якість освіти в нашому коледжі, пройшов за допомоги та підтримки керівництва і спеціалістів ГУ ДПС у Вінницькій області.

Сплата податків наближає нашу Перемогу!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту