Викладачі&cтуденти. Спільна прокачка скілів!

Викладачі&cтуденти. Спільна прокачка скілів!
   119

Одразу дві визначні події в нашому коледжі! Для проведення засідання ОМО викладачів української філології зібрались представники закладів фахової передвищої освіти Вінниччини. Головний пункт у плані його роботи - ХІ обласна олімпіада з української мови серед студентів коледжів області.

Участь у ній бере 21 другокурсник! Для написання конкурсної роботи вони мають дві астрономічні години. За цей час виконають  5 завдань з орфографії, морфології, лексики, фразеології і синтаксису. Вінницький технічний фаховий коледж представляє Софія Ткачук, група 2КІ3, яку підготувала до олімпіади викладачка Алла Давідчук.

Тим часом учасники методоб’єднання працюють за своїм планом. На позитивну хвилю налаштувались, відвідавши автентичну світлицю нашого коледжу, і перейшли до фахових питань:

  • узагальнили досвід роботи викладача української мови та літератури КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім.М.Грушевського» Ганни КОРОЛЮК;
  • підвели підсумки роботи ОМО викладачів української філології за 2023-2024 н. р;
  • спланували роботу на 2024-2025 н. р.

Для викладачів, які готували студентів до олімпіади, організували тренінг “Робота з обдарованою молоддю. Організація і проведення конкурсів та олімпіад”. Окрім того, шляхом жеребкування серед них визначили членів конкурсного журі.

Дипломи учасників юним мовознавцям вручили Світлана Василюк, голова оргкомітету олімпіади, директорка ВТФК, і Юлія Зоріна, голова ОМО викладачів української філології Вінницької області, методист ВТФК.

“Те що ми сьогодні зібрались тут, у нашому коледжі, це вже перемога! Над тими нелюдами, які намагаються знищити великий український народ і нашу прекрасну мову. Вона, у часи війни, перетворилась на зброю, надзвичайно потужну і страшну для російських окупантів. Я дякую викладачам, я дякую студентам за те, що бережете, вивчаєте і популяризуєте найцінніший скарб українців! Разом ми тримаємо освітянський тил, віримо в наших захисників і Перемогу України”, - привітала гостей директорка коледжу Світлана Василюк.

Хто ж отримає лаври переможців - у наших наступних дописах!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту