Мистецтво слова: Софія Ткачук - призерка обласної олімпіади!

Мистецтво слова: Софія Ткачук - призерка обласної олімпіади!
   123

Блискучі досягнення наших студентів продовжують радувати! На ХІ обласній олімпіаді з української мови своєю ерудицією та майстерністю вразила журі Софія Ткачук. На престижному молодіжному конкурсі другокурсниця ВТФК здобула впевнене і переможне ІІ місце!

Студентка групи 2КІ3 довела, що їй під силу не лише комп’ютерні, а й гуманітарні науки. Її успіх - це результат наполегливої праці та великої любові до рідної мови. А ще бездоганної підготовки та підтримки з боку наставниці - Алли Давідчук. Викладачка української мови та літератури не просто допомогла Софії Ткачук “підтягнути” її знання, але й вболівала за неї на кожному етапі конкурсу.

ХІ обласна олімпіада з української мови пройшла на базі нашого коледжу й зібрала більше 20 однодумців з різних куточків Вінниччини. Упродовж двох годин другокурсники ЗФПО міркували над завданнями з орфографії, морфології, лексики, фразеології і синтаксису.

Зрештою, рейтинговий список юних і кмітливих сформувався так:

І місце - Наталія Асаула, Вінницький медичний фаховий коледж імені академіка

Д. К. Заболотного;

ІІ місце - Софія Ткачук, Вінницький технічний фаховий коледж; Денис Навроцький, ВСП “Вінницький фаховий коледж НУХТ”;

ІІІ місце - Діана Ярова, Могилів-Подільський монтажно-економічний фаховий коледж; Віталіна Березовська, КЗВО “Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж”.

Зелене світло - сучасним мовникам Вінниччини!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту