Спільним курсом в успішне майбутнє!

Спільним курсом в успішне майбутнє!
   106

День відкритих дверей у нашому коледжі пройшов з аншлагом! Познайомитись з командою найпопулярнішого в регіоні навчального закладу з’їхались майже двісті учнів випускних класів зі всієї області.

Разом з батьками молодь оглянула аудиторії навчального корпусу, виробничі майстерні і лабораторії ВТФК. Спільно з викладачами про навчання в коледжі, професії і дозвілля гостям розповідали сорок наших студентів-волонтерів.

Після загальної екскурсії майбутні абітурієнти розійшлись по більш як десятку майстер-класів. Який відвідати - обирали самі залежно від інтересів. Зануритись у фахову сферу кожного з п’яти відділень коледжу бажання виявили майже 130 хлопців і дівчат!     

У цей же час батьки спілкувались з адміністрацією та членами приймальної комісії ВТФК. Про його історію, особливості освітнього процесу, сьогодення та перспективи докладно розповіла директорка коледжу Світлана Василюк:

Наш коледж має статус базового закладу передвищої фахової освіти Вінниччини. Це надзвичайно відповідально, адже означає, що саме наша команда задає тон в освітньому середовищі всієї області. Я з гордістю можу констатувати - місію новаторства і професійності колектив ВТФК реалізує на відмінно! Сучасні методики та підходи до викладання предметів і дисциплін, атмосфера партнерства студентів та викладачів, спільна націленість на успіх - це про наш коледж. Як результат - ВТФК у першій п'ятірці серед коледжів всієї України за кількістю поданих на вступ заяв і абсолютний лідер популярності в регіоні. Наші студенти здобувають перспективні професії, високий рівень фахової підготовки і можливості гідного працевлаштування!”

Про новації та правила цьогорічної вступної кампанії розповіла відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Валентина Вернигора. І ще понад годину тривала її зустріч з батьками в форматі “питання-відповідь”.

Крокуємо в майбутнє разом!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту