Переможний страйк!

Переможний страйк!
   250

Влучність, витримка, командна націленість на результат. Цей мікс вивів команду нашого коледжу на вищу сходинку п’єдесталу міського турніру з боулінгу! Його щовесни для учнівсько-студентської молоді влаштовує Відділ молодіжної політики міськради.

Впродовж двох днів за перемогу у своїх підгрупах змагались 30 команд з вінницьких вишів, коледжів та училищ. Боулери ВТФК задіяли всю свою майстерність, силу та вправність - і здобули першість серед суперників з дев’яти коледжів!

«Учасники цього турніру – не просто студенти. У вільний від навчання час вони плетуть сітки, волонтерять, виготовляють окопні свічки, тобто знаходять сили та можливість допомагати оборонцям України як хто може. Тому ми вирішили  винагороди патріотично-свідому молодь і влаштувати хлопцям та дівчатам такий відпочинок», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Окрім гарно проведеного часу,  учасники турніру отримали від організаторів ще грамоти, смаколики та сертифікати на похід до квест-кімнати та в боулінг. 

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту