Навчальний рік - Goodbye!

Навчальний рік - Goodbye!
   682

Студенти - на канікули, викладачі - у відпустки, приймальна комісія - до роботи, адміністрація з техперсоналом - до ремонтів! У Вінницькому технічному фаховому коледжі завдання на літо розплановані заздалегідь!

Підсумки навчального року, що минув підбили під час засідання педагогічної ради. Заступники директора, завідувачі відділень та керівники структурних підрозділів коледжу прозвітували перед колегами щодо атестації студентів випускних груп, результатів успішності в ІІ-му семестрі та роботи комісії з питань академічної доброчесності.

Ознайомили викладачів коледжу і з їхнім орієнтовним навантаженням в навчальному році  2024-2025. 

“Ми дуже плідно працювали і надзвичайно гарно завершуємо навчальний рік. Маємо високі показники успішності студентів, підвищення кваліфікації наших викладачів, велику кількість перемог у предметних олімпіадах, конкурсах та на спортивних змаганнях. Рекорд України, що ми встановили цьогоріч, став непересічною подією в освітньому просторі всієї країни, а коледж закріпив свій імідж інноватора у сфері фахової передвищої освіти. Я щиро дякую всім за роботу, згуртованість і небайдужість! Попри всі виклики воєнного часу, що були, є і, на жаль, залишаються, наша команда вчергове довела - коли за справу беруться однодумці, найсміливіші мрії стають реальністю”, - констатувала Світлана Василюк, директорка ВТФК.   

На відпочинок, а згодом і зустріч новим професійним звершенням, педагоги коледжу рушили після ритуалу прощання з навчальним роком. Під час спалювання розкладу занять побажали одне одному успіху в новому сезоні!  

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту