Оборонці України. Дякуємо за життя!

Оборонці України. Дякуємо за життя!
   133

Піднесено, з повагою і гордістю зустріли День захисників і захисниць у нашому коледжі. В актовій залі на їхню честь пройшов мистецький вечір. У кожній пісні та хореографічній композиції - повага і шана до українських традицій і Героїв, що захищають нас зі зброєю в руках!

День нескорених у нашому коледжі підтримали творчим внеском дитячо-юнацькі колективи Вінниччини. Довести, що попри випробування дух українського народу не зламати жодному з ворогів, приїхали:

  • аматорський ансамбль танцю «Шанс», Літинський Центри культури та дозвілля;
  • народний ансамбль танцю “Вінничанка”, Вінницький Будинок офіцерів;
  • вокальний ансамбль “VіVо”,керівник Аліна Барановська;
  • волонтерський дует “Брати”;
  • вокальна група “Отамани”, керівник Вадим Карпенчук;
  • виконавці вокальної студії “Соловей”, керівник Оксана Кулик.

Патріотичну мелодику вечора підтримав своєю композицією наш вокальний колектив “КоледжБенд”.

З піснею “Вільні люди”, що стала своєрідним славнем спільноти ВТФК, дебютував новостворений вокальний ансамбль першокурсників “PERFORMANCE”. Його керівниця, Інна Пелихівська, співачка славетного вінницького хору ім. Віталія Газінського.

У День захисників і захисниць до коледжу запросили і рідних випускників, які загинули в боях з російськими окупантами. Вони живі і з нами, ми пам’ятаємо ім’я кожного, сказала, звернувшись до присутніх, директорка коледжу Світлана Василюк: 

“Коли прийшов кривавий ворог на нашу землю, вони не ховались. Взяли до рук зброю і стали на захист Батьківщини, кожного з нас. Сьогодні ці мужні хлопці та дівчата спостерігають за нами з неба, оберігають наші ранки і ночі… Тому ми з вами повинні жити, навчатись та працювати з повною віддачею, допомагати ЗСУ і тим самим наближати Перемогу. Саме вам, шановне студентство, відбудовувати Україну після неї. Я бажаю всім нам якнайшвидшого миру, повернення живими і здоровими наших захисників та захисниць! Ми - українці! Так було, є і, безумовно, буде!” 

Честь українським Героям!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту